Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Можливості з нами зв'язатися:

М.E.Doc удосконалює обмін електронними документами!

Карантин вніс свої корективи у роботу всіх підприємств, установ та організацій. Зараз, як ніколи, затребуваний електронний документообіг (ЕДО). Враховуючи збільшення попиту на ЕДО, з боку бізнесу, розробник M.E.Doc запускає серію оновлень нашого ПЗ в яких буде вдосконалюватися функціонал обміну електронними документами із урахуванням побажань та пропозицій наших користувачів.

Які зміни варто чекати в найближчому оновленні?

В Розділі Первинні документи створено модуль «Реєстр електронних документів», а також змінено назву «Реєстру первинних документів» на «Реєстр податкових документів» (див. Рис. 1). Зміни будуть доступні, починаючи з оновлення 11.02.016 програми M.E.Doc.

Реєстр електронних документів

Рис. 1

Детальніше:

1. Реєстр електронних документів – це новий модуль. Він призначений для створення, редагування та збереження електронних документів (актів виконаних робіт, рахунків фактур, платіжних доручень тощо), а також універсальних документів із вкладеннями різних форматів (див. Рис. 2). У модулі здійснюється обмін документами з контрагентами в електронному вигляді (з використанням ЕП).

Звертаємо увагу наших користувачів! Цей модуль буде вдосконалюватись та доповнюватись новими можливостями для того, щоб задовольнити всі Ваші побажання!

Реєстр електронних документів

Рис. 2

2. Реєстр первинних документів замінено на Реєстр податкових документів. У модулі всі функції залишаються, тобто можна і надалі здійснювати створення, редагування та збереження податкових документів: податкових накладних та розрахунків коригування, з метою обміну даними документами з контрагентами та контролюючими органами (див. Рис. 3).

Реєстр електронних документів

Рис. 3

До відома! На час впровадження Реєстру електронних документів створення первинних документів (актів, рахунків тощо) також можливо виконувати у Реєстрі податкових документів. Ці документи будуть доступні як у Реєстрі електронних документів, так і у Реєстрі податкових документів.

Зауважимо, що cкористатися функціоналом нових реєстрів у повному обсязі можуть користувачі, які є власниками ліцензії «M.E.Doc.Бізнес». Для інших користувачів у Реєстрі електронних документів доступна безкоштовна відправка 50 документів на місяць.

Обмін податковими документами з ДПС , як і раніше, доступний за наявності ліцензії "Облік ПДВ".

Теги: Medoc, Комп'ютерна програма, Документообіг

Мова сайту: