Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Можливості з нами зв'язатися:

M.E.Doc запускає новий модуль - "Інтеграція"!

Ми раді повідомити, що у програмі M.E.Doc тепер з'явився новий модуль - "Інтеграція з обліковими системами". Це означає, що M.E.Doc офіційно підтримує інтеграцію даних з Вашої облікової системи у програму M.E.Doc.

Интеграция

За допомогою модуля "Інтеграція" Ви зможете легко обмінюватися первинними документами, регламентованою звітністю і розрахунками безпосередньо з Вашої облікової системи у M.E.Doc. Офіційна підтримка від Розробника модуля "Інтеграція" забезпечує правильну передачу даних між відомими обліковими системами. Крім того, до модуля "Інтеграція" входить найпопулярніша "Медова стиковка", яку ми також будемо супроводжувати.

У розділі "Інтеграція" головного меню M.E.Doc Ви можете знайти актуальні версії стиковок, познайомитися з ними, а також, при необхідності, замовити свою власну інтеграцію з обліковою системою.

На умовах офіційної підтримки ми беремо на себе зобов'язання забезпечити безперервний та миттєвий обмін усіма даними.

Якщо Ви використовували API-інтерфейс взаємодії M.E.Doc з іншими виробниками програмного забезпечення, такими як: 1С, ISpro, SAP або власного виробництва, Ви і надалі зможете їх використовувати на умовах підключення API.

Ми постійно працюємо над удосконаленням нашого продукту і прагнемо створювати більше можливостей для эфективної роботи.

Для замовлення модуля "Інтеграція", скористуйтесь формою замовлення M.E.Doc:

Замовити M.E.Doc

Теги: Medoc, Комп'ютерна програма, Новини

Мова сайту: