Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Офіційний партнер мережі крамниць електронних послуг "Твій Час"

Можливості з нами зв'язатися:
  • Головна
  • Новини
  • У Маріуполі відкрилась крамниця електронних послуг «Твій час»

У Маріуполі відкрилась крамниця електронних послуг «Твій час»

2016 рік відмічається важливою подією для українських підприємств - відкриттям першої на ринці мережі крамниць електронних послуг «Твій час». З червня по всій країні з'явилося вже більше 60 авторизованих сервісних точок, а до кінця року їх кількість збільшиться мінімум у три рази. 1 листопада 2016 року ФОП Мезенцев О.В. відкрив крамницю «Твій час» у Маріуполі.

IMG 4445 sm

Електронізація бізнесу просувається гігантськими кроками. Зараз вже можливо відправляти електронні звіти, обмінюватися електронними документами, підписувати договори та ін. І саме «Твій час» стає провідником до економного та зручного електронного документообігу, адже тут прропонують усі електронні послуги під одним дахом. А тепер спробувати унікальний сервіс можна і у Маріуполі за адресою: проспект Миру, б.121, офіс 1.

Відкриття крамниці стало справжньою подією. Урочисте перерізання стрічки, вручення керівництву компанії знаку відмінності «Твій час» від творців франчайзингової мережі, безкоштовний семінар для бухгалтерів Маріуполя, легкий фуршет із шампанським та подарунки клієнтам перетворили перший робочий день у справжнє свято. І це свято буде тривати ще тиждень, переконує керівник крамниці Олександр Вікторович Мезенцев, адже подарунків та частувань компанія приготувала багато.

IMG 4387 sm

Що ж пропонують у «Твій час»?

Найвідоміші продукти у крамниці – програми для подачі звітності «M.E.Doc» і «СОТА», а також дуже популярний серед вітчизняних підприємств електронний підпис від АЦСК «Україна». За допомогою рішень від «Твій час» можна налаштувати і обмін актами, рахунками, накладними та договорами у електронному вигляді. Для цього у крамницях також пропонують «СОТА» і окремі модулі «M.E.Doc» – адже обмінюватися документами у знайомій програмі для звітності надзвичайно зручно.

Прямо на місці можні звернутися до адміністратора і технічного спеціалиста за налаштуванням програм та роз'ясненням додаткових функцій, а кваліфікований бухгалтер проконсультує по професійним питанням і допоможе у заповненні звітності. Крім того, у «Твій час» Ви можете попрацювати самостійно у так званому «віддаленому офісі», де устаткування, офісні програми і доступ до Інтернет дозволять виконати практично будь-яке завдання.

Не забули у «Твій час» і про невеликі електронні послуги, які стануть у нагоді рядовим громадянам. У кассі крамниці можна придбати електронні квитки, сплатити комунальні рахунки або поповнити рахунок мобільного телефону. До речі, оплатити електронні послуги можна на сайті мережі або у мобільному додатку «Твій час».

Відмінною і дуже важливою особливістю мережі крамниць є шанобливе та ввічливе ставлення до клієнті. Будьте впевнені, що Вас радо зустрінуть привітні і ввічливі робітники крамниці, які завжди із задоволенням вислухають, переймуться суттю питання і нададуть Вам висококваліфіковану допомогу.

IMG 4340 sm IMG 4343 sm IMG 4345 2 sm

«Твій час» - дійсно унікальний проект, який випереджає свій час. Назва сервісу говорить сама за себе, адже запропоновані рішення «Твій час» покликані зберегти найдорожче - дорогоцінний час наших клієнтів.

За додатковою інформацією звертайтесь за адресою:

проспект Миру, б.121, офіс 1

тел.: (0629)52-95-54, (096)524-21-94, (066)907-36-06

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Теги: Новини

Мова сайту: